Energies renovades

Arranquem l'any amb energia, renovació i molts projectes per a descobrir i desenvolupar. Cada persona aportem coneixements, valors, aprenentatges i actitud a cada pas que donem. Des Teambplus volem aprofitar tot això i impulsar a seguir treballant en aquesta direcció per poder créixer amb les empreses clients i així l'evolució natural de l'ésser humà i el seu paper en el món laboral. Saber detectar quina habilitat laboral necessita cada treballador per seguir el seu desenvolupament competencial. Així com quin programa formatiu s'adapta millor a la seva vàlua i com això pot ser avaluat. Al seu torn, realitzar un seguiment òptim, formarà part de la nostra gran laboral.

Fins a la data estem referenciats per empreses de renom internacional i diferents sectors. Així mateix, el 87% dels nostres clients estan 100% satisfets i ens congratulem d'haver fidelitzat el 100% d'ells.

Per a això aprofitem el nou any per seguir amb aquesta tasca i poder aportar a les empreses clients aquest valor afegit i metodologia pròpia de Teambplus, complementària a programes i itineraris formatius ja estipulats.

L'inici d'any és propici per a poder plantejar quines accions formatives cal realitzar ia qui dirigir-les i adaptar-les, així com preparar les convencions / kick-off adequats amb complements com accions de teambuilding, en què promoure el treball en equip, la cohesió grupal i com no, l'orgull de pertinença.